PODCAST SSR MEESTERVERTELLERS MET SUZANNE NIEUWENHUIJS

Suzanne Nieuwenhuijs is jurist en zelfstandig trainer/coach bij Werkgelukt. In haar werk breekt ze graag een lans voor hoogsensitiviteit op de werkvloer. Een eigenschap die vaak niet goed wordt herkend en erkend. De sterke en positieve kanten die hoogsensitiviteit met zich meebrengt, zouden volgens haar echter vaker ingezet kunnen worden tijdens het werk.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

In deze aflevering van SSR Meestervertellers gaat Suzanne Nieuwenhuijs in gesprek met Daan Langkamp over de specifieke kwaliteiten van hoogsensitieve medewerkers, maar ook over jobcrafting. Want hoe zorg jij ervoor dat je baan beter aansluit bij je wensen, behoeften en kwaliteiten?

Luister de aflevering met Suzanne Nieuwenhuijs via je podcast app of direct:


In de podcast SSR Meestervertellers hoor je inspirerende verhalen over onderwerpen die spelen binnen de rechterlijke organisatie. SSR Meestervertellers beluister je waar en wanneer je wilt via ssr.nl/podcast of via je podcast app. Geen aflevering missen? Abonneer je dan.

Dit bericht valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top