PODCAST SSR MEESTERVERTELLERS MET YBO BURUMA

Rechters tussen Urgenda en de toeslagenaffaire.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Zijn rechters té activistisch? Of juist niet activistisch genoeg? Deze prikkelende vraag stelt Ybo Buruma, raadsheer bij de Hoge Raad der Nederlanden en hoogleraar aan de Radboud Universiteit Nijmegen.

Aan de hand van Pluk van de Petteflet en de boeken van Carry Slee voorspelt Buruma het einde van de huidige risicosamenleving. Maar wat is de rol van de Rechtspraak ná de risicosamenleving? En welk perspectief heeft de coronapandemie ons geboden?

Luister hier naar de aflevering met Ybo Buruma:

ABONNEER JE OP ONZE PODCAST
In de podcast SSR Meestervertellers hoor je inspirerende verhalen over onderwerpen die spelen binnen de rechterlijke organisatie. Food for thought in een kwartiertje.

Alle afleveringen van SSR Meestervertellers beluister je waar en wanneer je wilt via je favoriete podcast app, of via ssr.nl/podcast. Wil je geen aflevering missen? Abonneer je dan.

Dit bericht valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top