Podcastserie over erfrecht voor consumenten

Advocaten Familie- & Erfrecht introduceert 5 november de podcast ‘De Erfrechtadvocaat’. In de serie worden de meest gestelde vragen rondom de erfenis behandeld. Presentatrice Inge Diepman gaat in gesprek met mr. Joost Diks om meer te weten komen over het erfrecht.

Delen:

Podcastserie over erfrecht voor consumenten
Podcastserie Advocaten Familie- & Erfrecht (foto: Jildiz Kaptein)

“Wij weten als geen ander dat het heel vervelend is als er conflicten ontstaan over een erfenis of als een nalatenschap maar niet afgewikkeld wordt”, licht Diks toe. “Erfenissen waarover onenigheid ontstaat zijn aan de orde van de dag. En het lijkt ook wel alsof we steeds meer hebben om ruzie over te maken. De hoogste tijd voor een podcast over erfrecht, over conflicten bij erfenissen en over de erfrechtadvocaat.”

In deze achtdelige podcastserie komen diverse onderwerpen aan bod: de legitimaris, de executeur, de vereffenaar, de verdeling van de erfenis en aanvaarding van de nalatenschap, de uitleg van het testament, het verdwenen vermogen en natuurlijk de rol van de erfrechtadvocaat. De eerste drie aflevering staan vanaf 5 november online. Daarna wordt er wekelijks een nieuwe aflevering gepubliceerd.

In de podcast wordt specifiek aandacht besteed aan de toegankelijkheid van de podcast zodat ook mensen zonder juridische achtergrond de basisinformatie over dit onderwerp goed kunnen volgen.

De podcast De Erfrechtadvocaat is te beluisteren via de website van Advocaten Familie- & Erfrecht, of op een podcast app zoals Spotify of Apple podcast.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven