Politiezusjes Ellie en Marja Lust te gast bij roze juristen

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Ellie en Marja LustDe Amsterdamse politiezusjes Ellie en Marja Lust zijn vanavond te gast bij juridisch LGBT-evenement Legal LGBT Network in Amsterdam. Dit is een initiatief van Forward, een netwerk van homo’s, lesbiennes, biseksuelen en transgenders binnen de advocaat, het bedrijfsleven, de rechterlijke macht en de juridisch academische wereld.

Tijdens dit tweede evenement van Forward vertellen Ellie en Marja Lust over hun ervaringen op het gebied van LGBT-diversiteit binnen en buiten de politie.

Ellie Lust begon dertig jaar geleden als straatagente maar is nu vooral zichtbaar als woordvoerster van de politie. Zus Marja, met drie titels achter haar naam waaronder master of criminal investigations, is recherchekundige bij de politie. Naast het dagelijkse politiewerk zetten beide zussen zich in voor het LGBT politienetwerk: Roze in Blauw.

Roze juristen kunnen netwerken, ervaringen uitwisselen en bijpraten. Het evenement begint vanavond om 18.00 uur in het W Amsterdam Hotel, Spuistraat 175, Amsterdam.

Aanmelden kan hier.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top