POSTACADEMISCH ONDERWIJS LEIDEN – SPECIALISATIEOPLEIDING CYBERCRIME & SECURITY

Delen:

De specialisatieopleiding Cybercrime & Cybersecurity biedt diepgaande kennis over bedreigingen op cybersecuritygebied, daderkenmerken, de verantwoordelijkheden van bedrijven en overheidsinstanties en handelingsperspectief als een cybersecurity incident plaatsvindt. Onderwerpen die onder andere besproken worden zijn witwassen met cryptocurrencies, ethies hacken, operaties op het darkweb, ICT & strafrecht. In acht cursusdagen wordt u door topdocenten uit de wetenschap en de praktijk op de hoogte gebracht in de prachtige omgeving van de Universiteit Leiden. De cursusdagen bevatten vijf lesuren met voldoende pauzes en een uitgebreide lunch voor de deelnemers die fysiek de cursus volgen.

Juridisch PAO Leiden biedt specialisatieopleidingen, actualiteiten cursussen en webinars in diverse rechtsgebieden aan. Blijf up-to-date in verschillende rechtsgebieden.

Dit bericht valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven