Pot Jonker Advocaten hoofdsponsor van ABC Architectuurcentrum

Vanaf dit najaar is Pot Jonker Advocaten hoofdsponsor van het ABC Architectuurcentrum (voluit: Architectuur- en Bouwhistorisch Centrum) in Haarlem. Met dit hoofdsponsorschap, dat de al bestaande sponsorrol opvolgt, beogen zij de inhoudelijke kennisuitwisseling te vergroten en te verdiepen.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Pot Jonker Advocaten hoofdsponsor van ABC Architectuurcentrum

“Wij willen onze passie voor de bebouwde omgeving met iedereen delen”, vertelt Gabriël Verheggendirecteur ABC Architectuurcentrum. “Onze uiteenlopende activiteiten en exposities over architectuur en stedenbouw in brede zin stellen we altijd vanuit de inhoud op. Door het hoofdsponsorschap van Pot Jonker Advocaten hebben we een sterke juridische partner aan ons verbonden. Hun up-to-date vastgoedkennis van het bouw-, huur- en erfpachtrecht en ruimtelijke ordening, milieu en duurzaamheid is voor ons en ons netwerk van enorme toegevoegde waarde. Ook hun ervaring in de realisatie van complexe project- en gebiedsontwikkeling en vastgoedtransacties is interessant. Met Pot Jonker als hoofdsponsor versterken we onze rol als kennispartner voor uiteenlopende vastgoedpartijen” 

Gedeelde passie voor architectuur en stedenbouw

Remmert Sluijter, advocaat vastgoedrecht Pot Jonker Advocaten: “De sterk veranderde vastgoedmarkt vraagt steeds om nieuwe oplossingen. Daardoor zijn wetgeving, jurisprudentie en praktijk voortdurend in beweging. Of het nu gaat om kopen, huren of bouwen. We zijn gefascineerd door de gepassioneerde manier waarop het ABC aan alle belangrijke en actuele thema’s binnen het vastgoed aandacht besteedt. En hoe zij deze thema’s toegankelijk maken voor zowel de geïnteresseerde museumbezoeker als uiteenlopende spelers binnen het vastgoed. Met ons hoofdsponsorschap leveren we graag een financiële en tevens inhoudelijke bijdrage aan deze culturele instelling.”

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top