REIN Advocaten en Adviseurs heeft Van Rossum overgenomen

Sinds 1 januari jl. heeft REIN Advocaten en Adviseurs advocatenkantoor Van Rossum overgenomen. Vanaf heden is REIN naast Assen en Groningen nu ook gevestigd in Emmen. Peter van Rossum en zijn team blijven net zo actief als voorheen, maar gaan verder onder de vlag van REIN Advocaten en Adviseurs.

Delen:

REIN Advocaten en Adviseurs heeft Van Rossum overgenomen

“REIN is al langer actief voor klanten in Emmen en omstreken. Het is daarom een logische stap voor REIN om zich fysiek in Emmen te vestigen. REIN is daarnaast betrokken in diverse netwerken en een trotse sponsor van FC Emmen. De match tussen REIN en Van Rossum Van Rossum is gespecialiseerd in insolventierecht, financiering & zekerheden en herstructureringen en heeft de ambitie om een breder pallet aan diensten en expertises aan te bieden”, licht het kantoor toe. Peter van Rossum zocht een full service advocatenkantoor om de krachten te bundelen en vond in REIN advocaten de geschikte kandidaat. De kantoren kenmerken zich door een no-nonsense houding en hun noordelijke nuchterheid.

Zowel REIN als Van Rossum vinden het belangrijk om betrokken, persoonlijk en toegankelijk te zijn richting hun klanten. Dat deze kernwaarden overeenkomen was een vereiste voor beide partijen voor de samenwerking. Het driekoppige Van Rossum team, bestaande uit Peter van Rossum, Ellen Moekotte en Tamara Bravenboer blijft aan boord. Daarnaast zullen Ralf Herbers en Kristiaan Hardenberg vanuit REIN aanwezig zijn in Emmen.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven