René Otto (Van Iersel Luchtman Advocaten) genomineerd voor Game Bakery Award

Delen:

ZN_200306_gameindustry_Depositphotos_42821157_s-2019

René Otto, advocaat bij Van Iersel Luchtman Advocaten, is genomineerd voor een Game Bakery Award in de categorie ‘Gamechanger 2019’.

Otto is genomineerd voor zijn actieve inzet voor de (juridische) vertegenwoordiging van de gamesindustrie, zoals in de discussie over loot boxes. De Game Bakery Awards worden uitgereikt in vijftien categorieën, zoals beste ontwikkelaar van Nederlandse bodem, ‘Best Entertainment Game’ en ‘Best Art Direction’. Daarnaast zijn er ook een aantal categorieën bestemd voor personen of organisaties die zich hebben ingezet voor de gamesindustrie. Zowel de genomineerden als de uiteindelijke winnaars worden bepaald door Nederlandse gamesprofessionals.

Toelichting

Als toelichting bij de nominatie wordt door industrieprofessionals aangegeven dat zij waardering hebben voor de wijze waarop Otto de stem vertolkt van de gamesindustrie en daarbij vecht voor haar rechten in allerlei aangelegenheden. Daarbij wordt opgemerkt dat Otto inmiddels wordt gezien als onderdeel van deze  industrie.

Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Ministerie van Justitie en Veiligheid zoekt een

Scroll naar boven