Rutgers & Posch opnieuw Benelux Law Firm of the year

Delen:

Kantoor van Rutgers & Posch, Herengracht, Amsterdam

Het Amsterdamse advocatenkantoor Rutgers & Posch is door het Britse magazine The Lawyer voor de tweede keer in zijn vierjarig bestaan uitgeroepen tot Benelux Law Firm of the Year. Rutgers & Posch wordt in het juryrapport onder meer geroemd om de impact die het kantoor heeft gehad op de Nederlandse markt.

Het in 2013 opgerichte Rutgers & Posch won de prestigieuze award ook al in 2015, met name dankzij ‘de snelle groei en vernieuwende aanpak van het kantoor’. Dit jaar waren naast Rutgers & Posch (43 medewerkers, waarvan 36 advocaten) onder meer onder meer Houthoff Buruma, AKD en Van Campen Liem genomineerd in deze categorie.

Gerard Endedijk (foto: Rutgers & Posch)

Mede-oprichter en managing partner Gerard Endedijk, aanwezig bij de prijsuitreiking op 17 maart in Londen, ziet de toegekende award als een bevestiging van het succes van de vernieuwende werkwijze van Rutgers & Posch. Hij benadrukt het belang van het internationale karakter van de prijs: “Dat we deze prijs voor de tweede keer winnen bewijst dat we ons als kantoor zonder meer kunnen meten met klassieke, internationale big law-firms, maar onze cliënten tegelijkertijd de persoonlijke aandacht en betrokkenheid van een boutique firm kunnen bieden.”

Eerdere winnaars waren onder andere Houthoff Buruma (2014),  Liedekerke Wolters Waelbroeck Kirkpatrick (België, 2012),  Stibbe (2011), Houthoff Buruma (2010) en NautaDutilh (2009).

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven