Simmons & Simmons breidt notariële praktijk uit

Delen:

Simmons & Simmons breidt haar notariële praktijk in Nederland uit. Per 1 maart 2009 is mr. Bart Kraak, oud-notaris te Amsterdam, benoemd tot adviseur. Hij versterkt de notariële praktijk in Amsterdam als onderdeel van de Corporate praktijkgroep in Nederland.

Bart Kraak heeft ruime ervaring opgedaan in de algemene ondernemingsrecht- en beurspraktijk en bij structured finance transacties. Naast zijn actieve betrokkenheid bij lopende en nieuwe zaken, zal hij een belangrijke rol spelen bij het coachen en opleiden van kandidaat-notarissen en bij de verdere ontwikkeling van de knowhow van de notariële praktijk.

Jan-Mathijs Hermans, hoofd van de notariële praktijk van Simmons & Simmons, reageert: "Met de komst van Bart Kraak wordt een gedegen fundament gelegd voor een verdere uitbreiding van ons notariaat in Amsterdam. Zijn jarenlange ervaring is hierbij van onschatbare waarde."

Bart Kraak zegt hierover: "Ik ben verheugd om bij Simmons & Simmons aan de slag te gaan en mijn bijdrage te leveren aan de verdere uitbouw van de praktijk in Amsterdam."

{mosgoogle}

{mosmodule module=Laatste nieuws}

Wilt u ook een carrièrestap melden? Klik hier.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven