Stickers voor een marketing campagne

Een van de vormen van promotiemateriaal die momenteel erg populair is, zijn stickers. Je kan deze op verschillende soorten manieren inzetten en ook kan je er heel veel mensen mee bereiken. Daarnaast zijn stickers meestal niet erg kostbaar, maar het kan je wel heel veel opleveren als je deze op de juiste manier gebruikt. Met stickers kan je erg creatief zijn en kan je dus ook best een marketing campagne starten. Wil je meer weten over een marketing campagne opzetten met stickers en wat je hiermee allemaal kan doen? Lees hieronder dan verder voor meer informatie hierover.

Delen:

Waarom een campagne met stickers?

Al vele jaren worden er voor campagnes vaak gebruik gemaakt van posters en flyers, de meeste mensen kennen dit dan ook al en het is daarom ook lastig om hiermee echt een goede indruk achter te laten. Een groot voordeel van het voeren van een campagne met stickers is dat je deze zelf kan ontwerpen, en dat de kosten voor het laten maken van stickers heel erg laag is. Hierdoor kan je ze overal gebruiken en hierdoor kan je opvallen. Je kan stickers ontwerpen en bestellen op https://www.drukzo.nl/alle-stickers, zo heb je ze gemakkelijk en snel binnen.

Hoe begin je zo’n campagne?

Als je een campagne wil voeren met stickers dan begin je natuurlijk met echt doen van goed onderzoek naar wie je wil aanspreken met je campagne, dit is vaak je doelgroep van het product of bedrijf. Ook moet je goed uitdenken wat het doel is van je campagne, wil je bijvoorbeeld naamsbekendheid creëren, of wil je een andere soort bekendheid krijgen? Denk hier goed over na zodat je weet welke kant je op gaat sturen met je campagne en ook hoe je de campagne gaat invullen. Doe eens gek en val op met je stickers!

Voorbeeld van een campagne met stickers

Als je echt goed wilt opvallen met een campagne die bestaat uit stickers, dan kan je dit combineren met bijvoorbeeld een online campagne. Stel: je laat stickers drukken met jouw logo, en je combineert dit met een Instagram actie dat wanneer mensen de sticker vinden en een foto hiervan posten dan krijgen ze korting of een cadeau. Zo zorg je ervoor dat mensen aandacht geven aan je stickers die je hebt verspreid door bijvoorbeeld een stad, en zo wordt er ook gelijk promotie gemaakt voor je merk of product via Instagram.

Dit bericht valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven