Symposium over rechterlijke beslissingen in civiele zaken

Delen:

De Erasmus Universiteit Rotterdam organiseert 9 november 2010 onder toezicht van de Raad voor de rechtspraak een symposium over rechterlijk denken en beslissen in civiele zaken. Aanleiding is de oratie – aansluitend op het symposium – van de nieuw benoemde hoogleraar Jeff Rachlinski, specialist in de empirische bestudering van rechterlijke beslissingsstrategieën en verbonden aan de Cornell Law School in de Amerikaanse staat New York.

Andere sprekers op het symposium zijn professor Willem van Boom en professor Raimond Giard, (beiden verbonden aan de Erasmus Universiteit Rotterdam ), professor Carsten de Dreu en Femke S. ten Velden (beiden verbonden aan de Universiteit Amsterdam), professor Jan Smits (Universiteit Maastricht) en professor Ivo Giesen (Universiteit van Utrecht).

Het symposium duurt van 10.00 tot 17.00 uur en vindt plaats op de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Klik voor meer informatie hier

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Ministerie van Justitie en Veiligheid zoekt een

Scroll naar boven