Team ‘Lyssna’ winnaar Leids pitchingcompetitie

Delen:

(foto Universiteit Leiden)

Op woensdag 31 oktober jl. vond er in PLNT Leiden een pitchingcompetitie plaats in ‘Dragon’s Den’-stijl. Op de website van Universiteit Leiden is nu het verslag te lezen.

De competitie werd georganiseerd in het kader van het vak ‘Entrepreneurship & Innovation’ op Universiteit Leiden. Zeven teams pitchten hun businessideeën. De docenten van de afdeling Bedrijfswetenschappen en de jury bestaande uit potentiële investeerders, waren zeer onder de indruk van de kwaliteit van de pitches. De ideeën varieerden van een app die het leven van fietsers (en de fietsen) stukken makkelijker moet maken tot een platform waarmee advocaten gevonden en beoordeeld kunnen worden.

De competitie werd gewonnen door team ‘Lyssna’: Bas Rensen, Rik Edelenbosch, Lilian van Leeuwen en Wessel Nagelgast. Zij presenteerden  het idee om studenten te helpen efficiënter te studeren door documenten in te scannen en af te luisteren.

Bekijk hier het hele verslag van de competitie met foto’s.

 

 

 

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven