Tessa van den Ende Legal Woman of the Year 2016

Delen:

Tessa van den Ende
Tessa van den Ende

Nysingh-advocaat Tessa van den Ende is woensdagavond tijdens een bijeenkomst van het platform voor vrouwelijke juristen Legal Women in Amsterdam gekozen tot Legal Woman of the Year 2016. In de categorie Upcoming Talent won Merel Goldschmidt van Rutgers & Posch.

Tessa van den Ende studeerde Nederlands recht aan de Erasmus Universiteit. Na haar studie werd ze advocaat bij Loyens & Loeff, in 2004 stapte ze over naar Nysingh, waar zij in 2009 partner werd. zij heeft binnen Nysingh de Marktgroep Zorg opgezet, waarin 31 advocaten en notarissen uit verschillende disciplines, dus naast het gezondheidsrecht bijvoorbeeld ook arbeidsrecht, mededingingsrecht en strafrecht, gezamenlijk cliënten in de zorg bijstaan. Volgens de jury van de legal women-verkiezing zijn ‘onder haar bezielende leiding haar collega’s geënthousiasmeerd voor de bijzondere wereld van de zorg’.

Merel Goldschmidt
Merel Goldschmidt

De andere winnaar die met een bos bloemen naar huis ging was Merel Goldschmidt, die de prijs won voor Upcoming talent. Goldschmidt werkte onder andere bij Allen & Overy en is nu advocaat arbeidsrecht bij Rutgers & Posch.

Lees meer over:

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven