Tips voor het verbeteren van de efficiency van je werknemers

Delen:

Zo maak je jouw werknemers efficiënter

Wil jij de efficiency van jouw werknemers verbeteren? Er zijn diverse manieren om jouw werknemers op een meer efficiënte wijze te laten werken. Denk bijvoorbeeld aan het geven van iets leuks zoals een Samsung A12 hoesje als beloning voor een goede prestatie. Wij hebben uitgezocht op welke verschillende manieren je de efficiency van jouw werknemers kunt verbeteren. Lees snel verder voor meer informatie.

Laat medewerkers thuiswerken

Laat medewerkers thuiswerken en geef ze een gaaf telefoonhoesje. Hier kunnen ze eenvoudig hun telefoon in opbergen en beschermen als er bijvoorbeeld koffie omvalt. Ook biedt een telefoonhoesje meerdere handige functionaliteiten, zoals het opbergen van werkpasjes. Thuiswerken zorgt er tevens voor dat medewerkers een stuk productiever worden. Dit is zeker gebleken nu veel mensen steeds meer thuis werken. Thuiswerken is inmiddels de norm geworden en veel meer bedrijven kiezen ervoor om medewerkers deels thuis en deels op kantoor te laten werken. Een geoptimaliseerde thuiswerkplek is hierbij wel van belang. De thuiswerkplek kan geoptimaliseerd worden door ervoor te zorgen dat alles voorhanden is voor medewerkers. Denk aan een telefoonhoesje, een koffiemok van het bedrijf, notitieblokken en pennen van de organisatie, ergonomische stoelen en muismatten, enzovoort.

Geef zelf het goede voorbeeld

Geef je leiding aan je eigen team, dan is het van belang om zelf ook het goede voorbeeld te geven. Laat zien dat jullie als team een geheel zijn. Neem eens taken op je te je anders aan anderen zou delegeren. Stroop je als leidinggevende zelf ook je mouwen op, dan zullen medewerkers dit zeker waarderen en harder gaan werken.

Communiceer effectief

Misschien verzenden jullie standaard e-mails naar elkaar op het werk om met elkaar te communiceren. Echter zijn er andere middelen om effectief met elkaar te communiceren. Ga met je team op een chat, zodat jullie elkaar meteen vragen kunnen stellen indien nodig of communiceer met elkaar via een videogesprek. Dit is niet alleen sneller, maar ook een stuk persoonlijker. Je kunt zo tevens duidelijker met elkaar communiceren.

Ga vaker voor een staande vergadering

Misschien zitten jij en je team het meest gedurende de werkdag. In plaats van zittend vergaderen, kun je ook eens kiezen voor een staande ervaring. Zo kunnen je medewerkers een stuk efficiënter deelnemen aan de vergadering, omdat ze de mogelijkheid hebben om even uit hun stoel omhoog te komen en zich daardoor energieker zullen voelen.

Wij wensen je veel succes met onze tips!

Dit bericht valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven