TRC Advocaten opent Brabantse Ondernemer Desk

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Logo Brabantse Ondernemer Desk

TRC Advocaten heeft de Brabantse Ondernemer Desk gelanceerd; een digitale balie waar Brabantse ondernemers kosteloos hun juridische vraag kunnen stellen. Hiermee speelt het kantoor in op behoeften van regionale MKB-bedrijven in groei die, met het oog op kostenbesparing, vaak (te) lang wachten met het inschakelen van een juridisch specialist.

“Ondernemen in Brabant biedt, onder andere door de verdere groei van Brainport, kansen, maar ook uitdagingen”, zo legt het advocatenkantoor uit. “Met de Brabantse Ondernemer Desk wil TRC Advocaten regionale ondernemers, die geconfronteerd worden met juridische vraagstukken, ondersteunen. TRC Advocaten voorziet deze ondernemers via de Brabantse Ondernemer Desk van een snelle juridische diagnose, zonder dat de spreekwoordelijke meter direct gaat lopen.”

Veel vragen bij ondernemers

Ruud van der Linden (advocaat en partner TRC Advocaten): “We zien dat steeds meer regionale organisaties direct of indirect te maken krijgen met de internationalisering en transformatie van de regio Eindhoven. Denk aan het groeiend aantal expats, veranderende wet- en regelgevingen, internationale investeerders en afhankelijkheid van enkele grote spelers. Kortom, er verandert veel voor Brabantse ondernemers. Deze verandering leidt automatisch tot veel vragen.”

Direct feedback

Of het nu een vraag rondom het aannemen van een internationale medewerker of participatie van een grote investeerder betreft, alle vragen kunnen via www.brabantseondernemerdesk.nl kosteloos worden voorgelegd aan een juridisch specialist, die vervolgens snel feedback geeft. In veel gevallen is de ondernemer daarmee geholpen. Mocht het toch een meer gecompliceerde casus betreffen, dan kan de ondernemer aan de hand van de gegeven feedback een weloverwogen afweging maken of aanvullend juridisch advies wenselijk is.

Met de Brabantse Ondernemer Desk probeert TRC Advocaten de drempel naar goed juridisch advies te verlagen en zo de regio vooruit te helpen. Geert Bosman (advocaat en partner TRC Advocaten): “Bovendien gaan we van elkaar leren door regelmatig voor ondernemend Brabant een informeel overleg te organiseren over een specifiek thema en door elkaars vragen én ervaringen te delen.”

Toegewijde specialisten

Om ieder vraagstuk snel op te pakken, intern bij de juiste specialist neer te leggen én snel te beantwoorden, heeft TRC Advocaten vier ‘Brabantse Ondernemer Desk‘ advocaten benoemd; rasechte ‘Brabo’s’ die hun sporen als juridische adviseur in de regio verdiend hebben en zich maximaal voor de Brabantse ondernemer gaan inzetten: Fleur Verhaegh, Geert Bosman, Michael Filemon en Ruud van der Linden. Michael Filemon (advocaat TRC Advocaten): Samen werken we aan de vragen van regionale ondernemers. Kordaat en in duidelijke taal.”

Co-creatie

Fleur Verhaegh (advocaat TRC Advocaten): “We werken graag met ondernemers, vanwege hun daadkracht, doorzettingsvermogen en enthousiasme. Wij staan, net als zij, midden in de samenleving en zijn ons bewust van het feit dat het in de regio Eindhoven draait om co-creatie. De Brabantse Ondernemer Desk legt hiervoor de juridische basis.”

Lees meer over:

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top