Uw papierwerk veilig opbergen in een externe opslagruimte

Wilt u uw werk als jurist, advocaat of notaris efficiënt inrichten en zoekt u naar een manier om uw papierwerk en andere spullen te ordenen? Wanneer u niet voldoende ruimte heeft op kantoor, omdat u en uw collega’s achter hun bureaus zitten en de kasten te vol zijn, kunt u overwegen opslagruimte te huren. In de opslagruimte die u dichtbij uw kantoor huurt, kunt u papieren en artikelen bewaren en creëert u meer orde en ruimte op kantoor.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

In dit artikel leest u over de diverse vormen van opslagruimte, zodat u kunt bepalen welke opslagruimte voor uw werk het meest effectief en bruikbaar is. Niet langer hoeft u bij het openen van uw archiefkast over verouderde dossiers te struikelen en u kunt gerichter en efficiënter werken. Terwijl u ook direct toegang heeft tot de opslagruimte, wanneer u wel bij dat ene dossier of artikel moet.

Waarom een opslagruimte?

Voor extra opslag van uw kantoorspullen kunt u zorgeloos gebruikmaken van diverse soorten opslagruimte. Wanneer u artikelen heeft die u eigenlijk zelden nodig heeft, kunt u die beter in een externe opslagruimte hebben, zodat u op kantoor meer plek heeft voor essentiëler materiaal. Voordeel is dat u altijd bij de opslagruimte terecht kunt, zonder dat u ruimte op kantoor hoeft in te leveren.

Diverse soorten opslagruimte huren

In diverse afmetingen heeft u de mogelijkheid tot verschillende vormen van opslagruimte. Afhankelijk van de situatie kunt u bepalen wat het best bij u past.

  • Een mobiele opslagruimte aan huis is bijvoorbeeld handig voor tijdelijk gebruik, wanneer u thuis gaat verhuizen. En dit geldt ook voor een kantoorverhuizing of -verbouwing.
  • Met self storage kunt u uw papierwerk en spullen veilig opbergen, zonder dat ze op kantoor ruimte innemen. De self storage containers worden opgeslagen in een beveiligde loods. En wilt u bij uw opslag, dan voert u eenvoudig een code in en wordt de container tevoorschijn gehaald.
  • Mocht u met uw kantoor gaan verhuizen, dan kunt u gebruikmaken van opslag met verhuishulp. U hoeft uw lichaam niet te belasten, omdat de professionele verhuizers het werk voor u doen.

Heeft u papieren en artikelen die betrouwbaar zijn, in de opslagruimte zijn ze veilig. Niemand anders dan u heeft toegang tot de opslagruimte, dus u kunt erop vertrouwen dat er geen pottenkijkers om de hoek meegluren.

Een opslagruimte reserveert u voor een veilige opslag van uw artikelen

Met het huren van een opslagruimte vergroot u eenvoudig uw werkruimte. Waardevolle spullen bergt u op in de opslagruimte en u kunt op kantoor meer ruimte creëren voor ander werk of voor het ontvangen van klanten en collega’s.

Wilt u ongestoord gebruik kunnen maken van een externe opslagruimte, informeer dan vrijblijvend naar de voorwaarden. Bepaal de voordelen van extra opslagruimte die zorgt voor meer ruimte en orde op kantoor, zodat u daar effectiever uw werk kunt doen. Papieren en dossiers die u zelden nodig heeft, slaat u op in de opslagruimte en u heeft te allen tijde toegang tot uw opslag.

Dit bericht valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Rijksoverheid zoekt een

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top