Van Vollenhovenlezing over ‘The Rule of Law’

Delen:

Irene KhanIrene Khan, directeur-generaal van International Development Law Oganization, verzorgt op donderdag 6 juni de Van Vollenhovenlezing getiteld ‘From the Rule of Law to a Culture of Justice: a Practitioner’s Challenge to Policy Thinkers’. Khan is internationaal expert op het gebied van mensenrechten, vooral gender- en sociale rechten. En van 2001 – 2009 was zij secretaris generaal van Amnesty International.

De lezing wordt jaarlijks georganiseerd door het Van Vollenhoven Instituut in samenwerking met het Grotius Centre ter herinnering aan Cornelis van Vollenhoven, hoogleraar te Leiden van 1901 tot 1933, bekend geworden door zijn baanbrekende analyses van de rechtsontwikkeling in Nederlands-Indië en zijn indrukwekkende bijdrage aan het internationaal publiekrecht.

Klik voor meer informatie en aanmelding hier.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven