VBK brengt app voor transitievergoeding

Delen:

Beeld bij VBK appAls eerste advocatenkantoor van Nederland heeft Van Benthem & Keulen een gratis beveiligde app voor de transitievergoeding op de markt gebracht. Met deze kosteloze app hebben HR professionals de mogelijkheid om in een beveiligde omgeving direct een ontslagvergoeding (Wet Werk en Zekerheid) te berekenen. Ze kunnen ook de uitgewerkte berekening per e-mail krijgen.

De VBK Transitie App is door marketingbureau Brandwave gebouwd en is via de Appstore en Google Play Store te downloaden. Het initiatief van Van Benthem & Keulen heeft ook buiten de juridische sector de aandacht getrokken. Het ICT-vakblad Computable heeft de app met vier andere projecten genomineerd voor Computable Award 2016, categorie ICT-project in het MKB.

De jury van de Computable Awards 2016 waardeert het feit dat een advocatenkantoor ‘een dergelijk origineel initiatief voor de branche heeft durven ondernemen’. “Het maakt het kantoor duidelijk onderscheidend van de concurrentie. Het introduceren van deze complexe app is niet zonder risico’s. Het betreft namelijk een financieel advies in een erg gevoelige situatie. Dat de app in een behoefte voorziet blijkt uit de gebruikscijfers. Inmiddels heeft de app ook al tot nieuwe klanten geleid en dat was natuurlijk ook een doelstelling van dit initiatief.”

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven