Het Grote Gevaar van Groenten

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Bedrijfsbezoek Rotterdamse rechtenstudenten (foto EUR)

De Rotterdamse rechtenstudenten met de master ‘Aansprakelijkheid en Verzekering’ en de studenten van de master ‘Aansprakelijkheid en Verzekering’ hebben een bezoek gebracht aan respectievelijk Crawford & Company in Capelle aan den IJssel en Letselschade.com in Papendrecht, en veel geleerd over schade-experts, schadeberekeningen en het Grote Gevaar van Groenten.

Bij Crawford & Company kregen de studenten een beter beeld van wat een schade-expert doet, door twee medewerkers van het kantoor te ontmoeten en een casus op te lossen. “Dit was geen overbodige luxe, want niemand had goed beeld bij wat een schade-expert nu eigenlijk doet”, lezen we in het verslag op de website van de EUR. “We hebben (…) naast het oplossen van juridische vaardigheden ook van alles geleerd over gesprekslagen en over het Grote Gevaar van Groenten.”

Bij Letselschade.com in Papendrecht kregen de studenten eerst een uitvoerig college over de wereld van de schadeberekening. Daar bleek veel meer bleek schuil te gaan dan menigeen vooraf had gedacht. “De opgedane kennis kon aan de hand van een casus direct in de praktijk worden gebracht. (…) Het was zeer interessant om meer kennis op te doen over de wijze van schadeberekening die achter het uiteindelijke schadevergoedingsbedrag schuilgaat.”

Het hele verslag lezen? Klik hier.

 

 

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top