Verhuizing ReulingSchutte, Lairessehof

ReulingSchutte verhuisde in september naar Lairessehof (De Lairessestraat 137), met het oog op een flinke groei van het aantal zakelijke mediations en medewerkers.

Delen:

FULL RES_Reuling Schutte_Interieur_07_Abel Ponger Fotografie kopiëren-394404b0

Met de verhuizing beschikt het kantoor over bijna 900 m2 hoogwaardige kantoorruimte op een A-locatie in Amsterdam. De gehuurde ruimte is verdeeld over twee verdiepingen: op de eerste verdieping van het pand bevinden zich de receptie en negen mediationkamers. Op de tweede verdieping zijn twee ruimten als mediationkamer ingericht, waaronder de boardroom die, in normale niet–coronatijden, geschikt is voor ongeveer 20 personen. Daarnaast bevinden zich op deze verdieping de werkkamers van de mediators en een lunchruimte.

FULL RES_Reuling Schutte_Interieur_05_Abel Ponger Fotografie kopiëren-134b7cf3De beide verdiepingen zijn in opdracht van ReulingSchutte ingericht door interieur architecte Toula Alexander (www.toulaalexander.nl). Zij heeft met toepassing van verschillende kleuren en materialen een sfeer gecreëerd die past bij de cultuur en uitstraling van ReulingSchutte als toonaangevend kantoor op het gebied van zakelijke mediation.

De gemeenschappelijke ingang van het pand is recentelijk gerenoveerd en heeft een representatieve uitstraling die past bij ReulingSchutte als zakelijk dienstverlener. Het pand beschikt aan de achterzijde over een grote gemeenschappelijke tuin die door de huurders, in overleg, gebruikt kan worden voor verschillende bijeenkomsten. Voor meer informatie over het gebouw en haar geschiedenis: www.lairessehof.nl

De verhuizing van het knusse en veel kleinere pand aan de Wanningstraat, waar de oprichters in 2011 begonnen, naar deze nieuwe veel grotere ruimte stelt de organisatie in staat om de sprong naar een nog mooiere toekomst te maken.

Foto’s: Abel Ponger

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven