Partnerbijdrage van

Verkiezingsdebat ‘Schulden in perspectief’

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Verkiezingsdebat 'Schulden in perspectief' - KBvG - Mr Online

Kan de aanpak rond wanbetaling, schulden en schuldhulp effectiever, duurzamer en meer maatschappelijk verantwoord georganiseerd worden? In het debat ‘Schulden in perspectief’, op 11 maart van 16-18 uur, gaan Tweede Kamerleden Jeroen van Wijngaarden (VVD), Marijke van Beukering (D66), Jasper van Dijk (SP) en René Peters (CDA) met elkaar in debat over de standpunten van hun partij rond dit onderwerp.

Erik Dannenberg (voorzitten Divosa), Joyce Walstra (bestuurslid MKB en lid SER Noord-Nederland), Marc van Zanten (advocaat en curator CMS) en Michaël Brouwer (voorzitter KBvG) zijn bij het verkiezingsdebat aanwezig om hun visie vanuit het werkveld in te brengen.

U kunt dit debat online bijwonen als u zich registreert via Eventbrite. Tijdens het debat kunt u uw mening geven via polls en vragen inbrengen.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
De Koninklijke Beroepsorganisatie van Gerechtsdeurwaarders is een publiekrechtelijke beroepsorganisatie (pbo) met een verordenende bevoegdheid krachtens de Grondwet. Alle in Nederland gevestigde gerechtsdeurwaarders, waarnemend gerechtsdeurwaarders en…

Meer berichten van partner

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top