Partnerbijdrage van

Verkiezingsdebat ‘Schulden in perspectief’

Delen:

Verkiezingsdebat 'Schulden in perspectief' - KBvG - Mr Online

Kan de aanpak rond wanbetaling, schulden en schuldhulp effectiever, duurzamer en meer maatschappelijk verantwoord georganiseerd worden? In het debat ‘Schulden in perspectief’, op 11 maart van 16-18 uur, gaan Tweede Kamerleden Jeroen van Wijngaarden (VVD), Marijke van Beukering (D66), Jasper van Dijk (SP) en René Peters (CDA) met elkaar in debat over de standpunten van hun partij rond dit onderwerp.

Erik Dannenberg (voorzitten Divosa), Joyce Walstra (bestuurslid MKB en lid SER Noord-Nederland), Marc van Zanten (advocaat en curator CMS) en Michaël Brouwer (voorzitter KBvG) zijn bij het verkiezingsdebat aanwezig om hun visie vanuit het werkveld in te brengen.

U kunt dit debat online bijwonen als u zich registreert via Eventbrite. Tijdens het debat kunt u uw mening geven via polls en vragen inbrengen.

Delen:

De Koninklijke Beroepsorganisatie van Gerechtsdeurwaarders is een publiekrechtelijke beroepsorganisatie (pbo) met een verordenende bevoegdheid krachtens de Grondwet. Alle in Nederland gevestigde gerechtsdeurwaarders, waarnemend gerechtsdeurwaarders en…

Meer berichten van partner

Scroll naar boven