Voorzichtigheid blijft geboden

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Majorie Henny - Michael Page

Marjorie Henny: “De huidige arbeidsmarkt biedt de, in het algemeen ‘risico-averse’, jurist een uitgelezen mogelijkheid om een nieuwe uitdaging aan te gaan. De markt ontwikkelt zich namelijk in rap tempo en waar onze klanten eerder op zoek waren naar vervanging van een medewerker, zien wij dit nu steeds meer verschuiven naar het uitbreiden van het team.
De arbeidsmarkt is meer en meer kandidaat-gedreven en de vacatures op juridisch vlak liggen praktisch voor het oprapen, wat vele mogelijkheden brengt voor onze kandidaten.

Maar voorzichtigheid blijft geboden. Het is bij een volgende stap als kandidaat belangrijk om ook na te denken over de lange termijn. Een carrière dien je nauwkeurig op te bouwen en moet een logisch vervolg hebben om ook straks, als de markt weer minder in beweging is, nog de stappen te kunnen maken die met de ambitie matchen.

Bij Michael Page adviseren wij kandidaten hier ook bij en helpen wij hen om hun carrière op natuurlijke wijze vorm te geven.”

Marjorie Henny is Senior Recruitment Consultant bij Michael Page.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top