Wat drijft Jan de Wit, voorzitter JFR?

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
(foto EUR)

Erasmus University Rotterdam ging de campus op om Jan de Wit te vragen hoe het voelt om aan het hoofd van een grote vereniging te staan.

Voorzitter zijn van een studievereniging is vaak een fulltime baan, met een budget, leden, commissies en evenementen. In een reeks interviews vraagt Erasmus University Rotterdam deze jonge leiders wat hen drijft en wat ze willen leren. Jan de Wit, voorzitter van de Juridische Faculteitsvereniging Rotterdam (JFR): “We zijn geen groot bedrijf dat geen fouten mag maken. Het blijft een zandbak waar je dingen kan uitproberen.”

Lees hier het volledige interview met Jan de Wit.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top