Win jij de Robbert Dijkgraaf Essayprijs 2018?

Delen:

Indienen kan tot en met 31 oktober

Ben je medewerker, student of alumnus van een Nederlandse of Belgische onderwijsinstelling, dan kun je tot en met 31 oktober een essay indienen met het thema: Weten wat we nog niet weten. Daarmee ding je mee naar de Robbert Dijkgraaf Essayprijs 2018.

Elk jaar wordt de Robbert Dijkgraaf Essayprijs uitgereikt aan de medewerker, student of alumnus van een Nederlandse of Belgische onderwijsinstelling die de beste essay geschreven heeft. Dit jaar is het thema: Weten wat we nog niet weten. De schrijvers van de drie beste essays worden uitgenodigd voor het Gala van de Wetenschap op 27 november in Amsterdam, waar de winnaar bekend wordt gemaakt door UvA-hoogleraar Robbert Dijkgraaf. De prijs: een professionele schrijf- of presenteertraining en publicatie van de essay in New Scientist en Folia.

De essay moet in het Nederlands of Engels geschreven zijn en 600 tot 700 woorden bevatten. Indienen kan tot en met 31 oktober bij c.r.deboer@uva.nl.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven