Win jij de Robbert Dijkgraaf Essayprijs 2018?

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Indienen kan tot en met 31 oktober

Ben je medewerker, student of alumnus van een Nederlandse of Belgische onderwijsinstelling, dan kun je tot en met 31 oktober een essay indienen met het thema: Weten wat we nog niet weten. Daarmee ding je mee naar de Robbert Dijkgraaf Essayprijs 2018.

Elk jaar wordt de Robbert Dijkgraaf Essayprijs uitgereikt aan de medewerker, student of alumnus van een Nederlandse of Belgische onderwijsinstelling die de beste essay geschreven heeft. Dit jaar is het thema: Weten wat we nog niet weten. De schrijvers van de drie beste essays worden uitgenodigd voor het Gala van de Wetenschap op 27 november in Amsterdam, waar de winnaar bekend wordt gemaakt door UvA-hoogleraar Robbert Dijkgraaf. De prijs: een professionele schrijf- of presenteertraining en publicatie van de essay in New Scientist en Folia.

De essay moet in het Nederlands of Engels geschreven zijn en 600 tot 700 woorden bevatten. Indienen kan tot en met 31 oktober bij c.r.deboer@uva.nl.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top