YoumanFischer: nieuw kantoor voor zakelijke mediation

Mirjam Fiselier, Carst Joustra, Sanne Schreurs en Jan Willem Loman, vier zakelijke mediators, bundelen hun krachten en vormen YoumanFischer. Een nieuw kantoor dat inspeelt op de toenemende vraag naar mediation en procesbegeleiding in de zakelijke markt.

Delen:

YoumanFischer is opgericht vanuit de overtuiging dat de sleutel tot een duurzame oplossing van elk zakelijk probleem ligt bij de betrokkenen, zo meldt de organisatie. “En vanuit de gedachte dat zakelijke mediation echt een eigen plek verdient.”

Mirjam Fiselier: “Wij zien dat er steeds meer vraag is naar vormen van alternative dispute resolution (ADR), zoals mediation, in diverse sectoren, zoals de zorg, het bedrijfsleven en de publieke sector. Omdat de betrokkenen de oplossing van hun conflict zelf in de hand willen hebben. En omdat men zich steeds meer bewust is van de nadelen van gerechtelijke procedures.”

Conflicten belemmeren de ontwikkeling en groei van mensen en organisaties. Ze werken ontwrichtend en leiden tot onzekerheid, frustratie en vaak onnodig hoge kosten. Het oplossen van conflicten leidt tot opluchting, betrokkenheid en herstel van vertrouwen. Het brengt mensen en organisaties weer in beweging. Sanne Schreurs: “YoumanFischer zet in overleg de juiste professional binnen ons team in. In alle gevallen zien wij de mens achter de kwestie; conflicten zijn vaak ook terug te voeren op relaties en emoties. Die geven we de ruimte die nodig is voor de oplossing.”

“Mediation is een serieus vak. Daarom kiezen wij er expliciet voor om volledig mediator te zijn. Met ruime ervaring als oud-advocaten en in het bedrijfsleven, in verschillende rechstgebieden en sectoren. Wij hebben oog voor alle belangen en zorgen van betrokkenen. Zowel de zakelijke – en organisatiebelangen als de persoonlijke omstandigheden van partijen”, aldus Carst Joustra.

Jan Willem Loman: “YoumanFischer kiest er bewust voor om haar diensten te verlenen vanuit een prachtig kantoor gelegen tussen het Amstel hotel en De Nederlandsche Bank in Amsterdam, waar we deelnemers ontvangen in een zakelijke maar informele setting. Met als doel om tot duurzame oplossingen te komen. Zo geven we zakelijke mediation ook letterlijk de plek die het vak verdient.”

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven