Zoekmachine-optimalisatie om je netwerk te vergroten

Een bedrijf dat geen goede website heeft, laat veel kansen liggen. Je webpagina is het visitekaartje van je website. Vroeger gebruikte je visitekaartjes om je netwerk mee te vergroten; je deelde een kaartje uit en je kreeg er ook een terug. Een website kan eveneens helpen om je netwerk te vergroten. Wat veel ondernemers vergeten, is dat het niet voldoende is om slechts een site te hebben; je moet deze ook goed onderhouden. Dat doe je niet alleen maar door regelmatig nieuwe berichten en artikelen op je site te plaatsen, maar ook door zoekmachine-optimalisatie toe te passen op je site. Wij leggen je graag uit hoe je dit doet en wat je van deze techniek mag verwachten.

Delen:

Zorg dat je site hoog in Google staat

Als iemand iets zoekt op het internet, zal deze naar Google gaan en daar zoektermen opgeven. Google zoekt vervolgens de site die het beste aansluit bij deze zoektermen. Als eigenaar van een site, kun jij Google helpen om gevonden te worden. Dit is SEO optimalisatie. Jij plaatst teksten op jouw site die SEO geoptimaliseerd zijn. Dat betekent dat ze niet alleen goed te lezen zijn, maar ook precies die woorden bevatten die Google nodig heeft om jouw site te vinden. Het gevolg hiervan is dat Google jouw site steeds hoger in de zoekresultaten zal zetten. Realiseren we ons dat internetgebruikers vaak niet verder kijken dan de eerste pagina met zoekresultaten, dan is het duidelijk dat jij de concurrentie afgetroggeld hebt.

Zet alle technieken in

Je kunt SEO niet alleen toepassen op jouw site, maar ook op externe sites. Dit kun je doen aan de hand van linkbuilding. Met deze techniek worden links vanaf andere sites naar jouw site gelegd. Dit is eveneens een vorm van netwerken. Google ziet alle links vanaf die externe sites en zal zien dat anderen jouw relevant vinden. Net als in het echte leven, wordt een groot netwerk beloond: Google besluit jouw site hoog in de zoekresultaten te zetten. Sta je eenmaal hoog, dan is het zaak om te zorgen dat je daar ook blijft staan. Hoe langer je dit doet, hoe steviger je positie wordt.

Het beste resultaat

Als jij ook hoog in Google wilt eindigen met je site, kijk dan eens of Seeders linkbuilding iets voor je is. Dit online marketingbureau beschikt over de juiste technieken en mensen om een effectieve SEO-campagne voor je op te zetten. Je moet je namelijk goed aan de regels houden omdat het anders in je nadeel kan gaan werken. De specialist weet precies wat nodig is om jouw site vindbaar te maken. Het resultaat? Heel veel meer bezoekers op jouw website en waarschijnlijk ook heel veel meer opdrachten of bestellingen. De kosten van de SEO-campagne zullen zich dan ook eenvoudig laten terugverdienen.

Dit bericht valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven