Het HBO-Rechten Debattoernooi gewonnen door Zuyd Legal Lab

Op 30 mei jl. vond het HBO-Rechten Debattoernooi plaats. Het studententeam van het Zuyd Legal Lab eindigde als eerste. Domenique Triest werd uitgeroepen tot de beste debater van het toernooi.

Delen:

beeld; Depositphotos

Coördinator Jasmijn Keulers van het Zuyd Legal Lab is supertrots op de zes winnende studenten, zo lezen we op de website van de opleiding. “Onze studenten hebben alle drie debatrondes gewonnen”, vertelt ze. “De jury vond dat ze sterke argumenten hadden die ze met overtuiging brachten. Ook lieten ze zich niet van de wijs brengen of overrompelen door hun concurrenten. Argumenteren is een belangrijke vaardigheid voor juristen. We besteden daar veel aandacht aan in onze opleiding. Het is mooi om te zien hoe goed deze studenten het argumenteren al in de vingers hebben.” Ga naar het volledige verslag met foto’s.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven