AKD benoemt vijf nieuwe partners

AKD heeft vijf nieuwe partners benoemd in Nederland en Luxemburg. Managing partner Erwin Rademakers: "Wij zijn ontzettend trots om te zien hoe de benoemde partners zich de afgelopen jaren sterk hebben ontwikkeld bij kantoor. Hun bewezen trackrecord laat zien dat zij op een eigentijdse manier cliënten succesvol bedienen. Met deze waardevolle versterking van ons partnerteam bouwen we onze positie in de Benelux verder uit.''

Delen:

Bas Collard is gespecialiseerd in bouw- en vastgoedrecht. Hij treedt op voor zowel verhuurders als huurders van alle typen bedrijfsruimten en voor verhuurders van woonruimte(complexen). Bas begeleidt stakeholders bij (ver)kooptransacties van vastgoed en bij de projectontwikkeling en de bouw van vastgoedprojecten.
Nadine Groeneveld behandeld als cassatieadvocaat zaken over onder andere contracten- en aansprakelijkheidsrecht, onteigeningsrecht, vervoersrecht en procesrecht. Nadine is sinds september 2022 verbonden als bijzonder hoogleraar appelrechtspraak aan Tilburg University. In die functie doet zij onderzoek naar het appel(proces)recht en geeft zij het mastervak Verdiepend burgerlijk procesrecht.
Jeffrey Kleywegt adviseert en procedeert over het algemene vennootschapsrecht, het internationale privaatrecht en het algemene verbintenissenrecht. Ook is hij nauw betrokken bij dossiers op het gebied van grensoverschrijdende collectieve geschillenbeslechting.
Jamaal Mohuddy is gespecialiseerd in ruimtelijkeordenings- en milieurecht. Ook houdt hij zich bezig met het overheidsaansprakelijkheidsrecht, waar dit te maken heeft met het omgevingsrecht. Hij adviseert overheden en bedrijven in diverse juridische procedures bij de bestuursrechter en de civiele rechter.
Arnaud Barchman Wuytiers van Vliet adviseert multinationals, waaronder banken, private-equityhuizen, publieke en private bedrijven over alle soorten financieringstransacties, waaronder gedekte leningen, securitisaties, hoog-renderende schuldpapieren, effectenwetgeving, financiële regelgeving en beursgerelateerde zaken.
Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven