AKD wederom beste advocatenkantoor in de Benelux

Delen:

Afgelopen dinsdag was alweer de tiende uitreiking van The Lawyer European Awards. Een prestigieuze prijs die elke advocatenkantoor wel in de wacht wil slepen. Voor de derde keer is AKD uitgeroepen tot Law firm of the year: Benelux.

Het Engelse juridische vaktijdschrift The Lawyer organiseerde in London een prachtige avond. De jury, 29 zeer vakkundige leden, waaronder verschillende partners en CEO’s, mochten diverse prijzen uitreiken, deze avond. In de categorie ‘Law Firm of the Year: Benelux’ waren vijf kantoren genomineerd. Naast de winnaar AKD waren dit Alber & Geiger, GSK Stockmann, Strelia en VANDENBULKE. Opmerkelijk is dat alleen AKD vestigingen in Nederland heeft. Volgens de jury heeft AKD de prijs te danken aan, onder andere, de enorme groei die het kantoor heeft gemaakt de afgelopen twee jaren. AKD onderscheidt zich door vele samenwerkingen met Aziatische bedrijven en cliënten.

Erwin Radermakers, managing partner van AKD: “Deze award is een mooie erkenning van onze Benelux-strategie. Of het nu gaat om bedrijven in de Benelux die zakendoen in de rest van de wereld, of bedrijven uit bijvoorbeeld Azië of de Verenigde Staten die actief willen zijn in de Benelux, wij zijn er als kantoor het beste voor gepositioneerd.” AKD ontving de prijs ook al in 2016 en 2018.

De echte grote winner van de avond was Noerr. Zij werden uitgeroepen tot European Law Firm of the Year. The Lawyer heeft het Duitse advocatenkantoor al voor de vierde keer uitgeroepen tot de beste van Europa.

Voor alle rechtenstudenten uit Groningen, wil je graag een keer op bezoek bij AKD? Op 16 april organiseert de studievereniging Diephuis een Masterclass aansprakelijkheidsrecht bij de vestiging in Breda.

 

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven