HOYNG ROKH MONEGIER

 

Topniveau

HOYNG ROKH MONEGIER is een nichekantoor dat zich volledig richt op het Intellectuele Eigendomsrecht. Met meer dan honderd IE-professionals in Europa werken wij op topniveau nauw samen aan nationale en grensoverschrijdende IE-geschillen.

We do IP

Intellectuele eigendom is onze passie. Onze expertise strekt zich uit tot alle rechtsgebieden binnen het IE, waaronder het merken-, auteurs- en modelrecht en het octrooirecht, maar ook op aangrenzende vlakken zoals de regulering van geneesmiddelen en oneerlijke mededinging. Door de hechte samenwerking tussen onze advocaten en octrooigemachtigden beschikken we over de technische expertise om cliënten bij te staan in de meest uitdagende technologische geschillen.
We vertegenwoordigen dan ook de meest innovatieve en toonaangevende spelers ter wereld in uiteenlopende industrieën: van wodka en cosmetica tot biotechnologie en halfgeleiderlithografie.

Onze kantoren werken regelmatig samen op Europees niveau en zijn betrokken bij een aanzienlijk aantal spraakmakende, grensoverschrijdende zaken. Wij treden op voor nationale rechtbanken, de Hoge Raad, het Hof van Justitie EU, het Europees en nationale octrooi- en merkenbureaus en de World Intellectual Property Organisation.

We are IP

Onze mensen zijn toegewijd, vastberaden en streven naar kwaliteit. Ons recept voor succes: doorzettingsvermogen, samenwerken in teamverband en een goede dosis humor. Initiatief en een eigen mening wordt bij ons gewaardeerd en gestimuleerd. Samen werken, samen lachen, samen succes.

HiPo of IP-pro

Wij zijn op zoek naar top talenten met een persoonlijkheid, gedrevenheid en passie voor het IE-recht. Bij ons krijg je vanaf dag één de kans om mee te draaien op het hoogste niveau en het maximale uit je stage te halen. Herken jij jezelf hierin, en wil jij tot de top behoren, neem dan contact op en kom langs om kennis met ons te maken.

Heb je al iets meer ervaring en ben je zeker van je zaak, ook dan staan onze deuren open voor jou. Laat ons dat weten en ontdek de mogelijkheden bij ons kantoor.

HOYNG ROKH MONEGIER

Rembrandt Tower, 30th floor Amstelplein 1
1096 HA Amsterdam

Volg op social media

Kerngegevens

Omvang organisatie

Meer dan 100 werknemers

Beroepsopleiding

Intern en Extern

Soort praktijk

Vrijwel alle rechtsgebieden

Klantgroepen

AEX en andere grote organisaties, Midkap en middelgrote organisaties, MKB en particulier, Familiebedrijven

Doelregio

(inter)Nationaal, Nationaal

Vacatures bij HOYNG ROKH MONEGIER

Op dit moment zijn hier geen openstaande vacatures.

Scroll naar boven