Belgische professor Gruyaert komt in Groningen college geven

Prof. dr. Gruyaert, docent bestuursrecht aan de KU Leuven campus Kulak, gaat dit collegejaar verschillende colleges verzorgen voor studenten van de rechtenfaculteit en het Honours College van Rijksuniversiteit Groningen.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

“Het Belgische tijdschrift voor privaatrecht (TPR) heeft aan prof. Dorothy Gruyaert een prestigieuze wisselleerstoel aan onze faculteit toegekend”, vertelt de Groningse universiteit op haar website. “Gedurende het academisch jaar 2022-2023 zal prof. Gruyaert verschillende colleges verzorgen voor studenten van onze faculteit en voor het Honours College.

Het Tijdschrift voor Privaatrecht kent jaarlijks twee Belgisch-Nederlandse Wisselleerstoelen toe. Om de twee jaar…” Lees verder

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Ook interessant:

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top