Bij Nysingh werk je aan jezelf en de wereld om jou heen

De spanning op de arbeidsmarkt is ook bij Nysingh merkbaar. Nysingh werft daarom alleen gericht aan de bovenkant en richt zich nadrukkelijk op instroom van jonge advocaat-medewerkers en stagiaires.

Delen:

HR-manager Astrid Tiemessen: “We hebben jaarlijks tientallen studentstageplekken beschikbaar en onze recruiter heeft nauw contact met studentenverenigingen zodat het beste alternatief voor de Zuidas bekend blijft. De actuele arbeidsmarktcampagne ‘Werken aan jezelf en de wereld om jou heen’ maakt duidelijk waar Nysingh het verschil maakt. Kies je voor Nysingh, dan kies je voor werken op hoog niveau maar ook voor work-life balance, persoonlijke ontwikkeling en bijdragen aan de maatschappij. Ons opleidingshuis biedt ontwikkelmogelijkheden die passen bij waar onze mensen behoefte aan hebben. De sectoren (Overheid, Onderwijs, Zorg, Ondernemingen en Verzekeringen) waarin Nysingh werkt, sluiten aan bij de behoefte tot maatschappelijke relevantie. Via jong Nysingh (onder de 35 jaar) heb je directe toegang tot de raad van bestuur en kun je feedback geven over beleidsonderwerpen. Zo werken we samen aan Nysingh.”

Astrid Tiemessen, allround HR Manager, Nysingh

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven