De Chief Happiness Officer van FdR VU

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

De VU Amsterdam en voornamelijk de studenten aan de Faculteit der Rechtsgeleerdheid zijn dol op haar: Jolanda van de koffiecorner, aka “Jootje” of “Jo”.

De rechtenstudenten aan de VU boffen met onze Jolanda. Voor wie niet weet waar de koffiecorner is volstaat het advies om het geluid van gezang te volgen. Iedere keer dat wij weer vermoeid de koffiecorner in strompelen voor onze dagelijkse dosis koffie, worden we weer eens getrakteerd op een additionele dosis Jo. En vóórdat we maar de eerste slok van onze koffie hebben genomen, voelen we ons alweer stukken beter.

Wanneer ik vroeg wat haar geheim was kreeg ik het standaard antwoord geserveerd; omdat zij in de Vrolikstraat woont in Amsterdam Oost. Het kon natuurlijk ook niet anders. Maar hoe doet zij dit?  Ik vraag het nog eens. “Ik ben gewoon positief ingesteld.”

En zo zien we weer wat de kracht van vrolijkheid is en wat voor impact het heeft op de motivatie. Het komt de sfeer op de rechtenfaculteit merkbaar ten goede. Daarom wens ik iedere faculteit een Jolanda toe.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top