De finalisten van de General Counsel Award 2021-2022 zijn bekend

General Counsel Netherlands (GCN), de beroepsorganisatie voor General Counsel (hoofden Juridische Zaken), hebben de finalisten bekend gemaakt van de General Counsel Award 2021-2022.

Delen:

De finalisten van de General Counsel Award 2021-2022

  • Anne Hustinx, General Counsel & Chief Procurement Officer, Royal Schiphol Group
  • Baukje Dreimüller, General Counsel & Member of the Executive Committee, Renewi
  • Mischa Geerards, General Counsel & Company Secretary, Basic-Fit

De General Counsel Award wordt om het jaar door andere General Counsel en een onafhankelijke jury toegekend aan een General Counsel die een bijzondere prestatie heeft neergezet en daarmee een voorbeeld is van de professionalisering van het beroep van General Counsel. De jury heeft een flink aantal nominaties ontvangen en daaruit de finalisten geselecteerd op basis van de criteria innovatie, leiderschap, vaktechniek en zakelijk inzicht.

De jury bestaat dit jaar uit Jan Adriaanse, Juryvoorzitter en onder meer Hoogleraar Turnaround Management aan de Rechtenfaculteit in Leiden, Yu Lian de Bakker, Jurylid, Senior Vice President Legal Affairs & General Counsel bij PVH Europe en winnaar van de General Counsel Award 2019-2020 en Ingrid van Berkel, Jurylid, Executive Coach bij TPC Leadership.

Tijdens het General Counsel NL Jaardiner 2021 op 7 oktober aanstaande zullen de aanwezigen door te stemmen gezamenlijk bepalen wie de winnaar wordt van de General Counsel Award 2021-2022 op basis van de presentaties die de drie finalisten die avond verzorgen.

Eerdere winnaars van de General Counsel Award waren:

  • 2015-2016, Malinda Miener, Directeur Security, Legal & Compliance, Holland Casino
  • 2017-2018, Thijs van der Lugt, General Counsel, Aalberts
  • 2019-2020, Yu Lian de Bakker, SVP Legal Affairs & General Counsel, PVH Europe.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven