DLA Piper kiest voor Strawinskyhuis

Eind 2023 zal de Amsterdamse vestiging van DLA Piper verhuizen naar het Strawinskyhuis, in het hart van de Zuidas.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Paul Hopman, Country Managing Partner van DLA Piper Nederland: “In het Strawinskyhuis hebben we een pand van wereldklasse gevonden waar wij verder kunnen groeien en onze nationale en internationale ambities als leading global business law firm kunnen waarmaken. Omdat ESG een zeer belangrijk thema is voor ons kantoor, hebben we gekozen voor een bestaand pand dat wordt herontwikkeld naar de hoogst mogelijke standaarden op het gebied van energie en duurzaamheid. Met het Strawinskyhuis bieden we onze medewerkers een moderne, prettige werk- en ontmoetingsplek. Onze experts zullen hun cliënten er hartelijk kunnen ontvangen in een omgeving met internationale allure. We kijken dan ook uit naar de verhuizing.”

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top