Driedaagse masterclass met ULC Tilia

Delen:

Op dinsdag 18 september, nog voor 8 uur ‘s ochtends, verzamelde zich een groepje studenten van de studievereniging ULC Tilia op Utrecht Centraal om te vertrekken naar de Zuidas voor de driedaagse masterclass FOCUS. Amsterdam. Deze masterclass houdt in dat een groep van 20 studenten drie dagen lang steeds twee kantoren op of nabij de Zuidas bezoekt en bij ieder kantoor een andere masterclass krijgt, om dit vervolgens af te sluiten met een diner met alle 6 deelnemende kantoren.

Het programma was intensief, maar ook ontzettend gevarieerd en leuk. Op dag 1 kregen we bij Stibbe kregen een pleittraining en bij De Brauw een masterclass over beschermingsconstructies. Op dag 2 kregen we bij Allen & Overy een masterclass over M&A en gingen we onderhandelen en bij Van Doorne een masterclass over de gedragscode voor advocaten. Op de derde en laatste dag kregen we bij CMS een debattraining en bij Lexence deden we een escape room.

Om het allemaal nog leuker te maken, sliepen we met zijn allen de twee nachten tussendoor in een hotel dichtbij de Zuidas, dus de reistijd was niet alleen superkort, maar er stond elke ochtend ook een heerlijk ontbijtje op ons te wachten. Het afsluitende diner in Hotel de l’Europe was ook een groot succes. Na afloop gingen we allemaal moe, maar zeker voldaan weer terug naar Utrecht. Via deze weg wil ik ook graag alle deelnemende kantoren nogmaals bedanken voor de leuke en interessante dagen!

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven