DVDW Magazine – Herstructureren en de WHOA

DVDW heeft een nieuw digitaal magazine over de WHOA uitgebracht. Met artikelen en gesprekken over de belangrijkste aspecten van de WHOA.

Delen:

DVDW Magazine - Herstructureren en de WHOA

“Het helpen van ondernemingen die in financieel zwaar weer verkeren of in zo’n storm terecht dreigen te komen zit in ons DNA”, vertelt het kantoor. “Iedere dag zijn we bezig met het herstructureren van noodlijdende bedrijven. Maar dat niet alleen. Met passie voor ons vak delen we graag onze kennis via ons kennisplatform, publicaties en bijeenkomsten met relaties. Zo ook over de Wet homologatie onderhands akkoord (de WHOA), die op 1 januari jl. in werking is getreden. De WHOA maakt het mogelijk om een onderneming in financieel zwaar weer te saneren, te herstructureren. De eerste ondernemingen die met behulp van de WHOA gered zijn zijn gelukkig een feit. Onze passie voor ons vak delen we graag via ons nieuwe magazine ‘Herstructureren en de WHOA.”

Bekijk hier het magazine.

Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven