Gezocht: de beste onafhankelijke jurist van Nederland

Wie is de beste onafhankelijke jurist van Nederland? Ook dit jaar roepen WeLegalNetwork en LawyerLink juristen op om vakgenoten aan te melden voor de jaarlijkse verkiezing van de Dutch Independent Legal Award (DILA).

Delen:

DILA jurist Depositphotos-6292b033
Foto: Depositphotos

De jury van deze verkiezing bestaat dit jaar uit Corinne Schot (managing partner van BakerMcKenzie), Claire Saes (director Corporate Affairs van Jumbo), Erik Vermeulen (professor Business and Financial Law bij de Universiteit van Tilburg) en Martijn Koopal (business unit leader Legal van PwC).

Vakgenoten

De beste onafhankelijke juridische professionals uit de top van de Nederlandse markt worden genomineerd door hun vakgenoten en opdrachtgevers. Jaarlijks selecteert een jury van managing partners en legal managers uit die genomineerden de uiteindelijke DILA-winnaar. Ze worden daarbij geadviseerd door vakgenoten uit de juridische markt die hun stem uitbrengen op hun voorkeurskandidaat.

Tot 14 maart

Tot 14 maart, 13:00 uur kunt u op dutchindependentlegalaward.nl uw favoriete zelfstandige advocaat of jurist in de spotlights zetten door deze te nomineren voor de DILA 2022. De organisatie van de DILA wordt verzorgd door WeLegal Network en LawyerlinQ, gesteund door partners LexxynOSR juridische opleidingen,  Weagree en mr-online.

Vorig jaar was Lisette Hendrikse (Liance Legal) de winnaar.

Lees meer over:

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven