GRATIS ONLINE CURSUS: DE AANDEELHOUDERSOVEREENKOMST

In deze gratis cursus van PO-Online bespreekt mr. Pien van Veersen de verschillende onderdelen van de aandeelhoudersovereenkomst. Na het volgen van deze cursus weet u hoe u deze uitlegt, beoordeelt en opstelt.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Bepaalde specifieke elementen van de aandeelhoudersovereenkomst, zoals governance van de vennootschap, bepalingen over overdracht van aandelen, geschiloplossing en boilerplates, worden in detail behandeld. Hierbij wordt de tijd genomen om de verschillende variaties te bespreken die er in onderhandelingen mogelijk of gebruikelijk zijn. In deze cursus wordt uitgegaan van de situatie bij de bv.

Na afloop van deze cursus kunt u:
– een aandeelhoudersovereenkomst opstellen en uitonderhandelen;
– in een due diligence-onderzoek een aandeelhoudersovereenkomst beoordelen;
– aan de cliënt uitleggen hoe de bepalingen van een aandeelhoudersovereenkomst werken en wat zij betekenen.

Vraag de gratis proefcursus aan

De docent

Pien van Veersen is M&A partner bij Orange Clover en heeft ruim 18 jaar ervaring als overnameadvocaat. Zij heeft de eerste 13 jaar van haar carrière gewerkt bij Loyens & Loeff (waarvan 2,5 jaar in Londen) en is sinds 2015 partner bij Orange Clover. Pien adviseert in ondernemingsrechtelijke aangelegenheden en is gespecialiseerd in overnames (zowel private equity als strategisch en zowel publiek als privaat), joint ventures, corporate governance en aanverwante regulatoire zaken, zoals op het gebied van anti-marktmisbruik. Zij doceert aan Nyenrode Business University en publiceert regelmatig in juridische tijdschriften over zaken die relevant zijn voor de private en publieke M&A markt. Zij werkt regelmatig voor partijen als Gilde Buy Out Partners, Waterland, TenCate, Fortino Capital, Korian, Capital A.

Liever een andere proefcursus uitproberen?

Dat kan! Om uw kennis te laten maken met ons cursusaanbod kunt u gratis en geheel vrijblijvend alle onderstaande proefcursussen ter waarde van 2 of 3 PO-punten volgen*. Voor één cursus naar keuze krijgt u de punten toegekend:
De aandeelhoudersovereenkomst – mr. J.A.C. van Veersen
Redelijkheid en billijkheid in het vermogensrecht – mr. dr. P.S. Bakker
Schadevergoeding in het strafproces – mr. A.J.J.G. Schijns
Ontslagvergoedingen – mr. dr. P. Kruit
Wet verdeling pensioen bij scheiding – prof. dr. A. Bollen-Vandenboorn

Bekijk de andere proefcursussen

Waarom nascholen bij PO-Online?

U maakt graag gebruik van kwalitatief hoogstaande nascholing, maar heeft geen tijd om daarvoor dagen weg te zijn. Met ons nascholingspakket heeft u toegang tot ruim 90 cursussen, ontwikkeld in samenwerking met de beste docenten uit uw vakgebied.

Of u nu op zoek bent naar inhoudelijke verdieping of bovenop de actualiteiten wilt zitten; met ruim 90 verschillende onderwerpen vindt u bij PO-Online altijd wel cursussen die aansluiten bij uw interesses en leerbehoeften.

– Efficiënt nascholen wanneer het u uitkomt
– Onbeperkt toegang tot een uitgebreid cursusaanbod
– Vakinhoudelijk en actueel
– Vooraanstaande docenten
– Altijd en overal toegang tot relevante vakkennis

Abonneren

Wilt u meer ontdekken over PO-Online?

Dan kunt u hier meer informatie vinden over ons uitgebreide cursusaanbod, proefcursussen en abonnementen. U kunt ook contact met ons opnemen via de volgende kanalen:

Tel: 030 – 26 44 100
E-mail: info@po-online.nl
Website: www.po-online.nl

*De online proefcursussen zijn onderhevig aan verandering. Kijk voor het actuele aanbod op onze website.

Dit bericht valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top