Groningse rechtenstudenten organiseren workshop bij universiteit Israël

Een groep Groningse rechtenstudenten dat deelneemt aan het ‘Cyber Attribution Project’ van Evgeni Moyakine, mocht een gespecialiseerde workshop organiseren bij het ‘Center for Cyber Law & Policy’ van de Universiteit van Haifa in Israël.

Delen:

beeld: Depositphotos

Emma Brambilla, Emmy Zhang, Jakub Suchnicki, Janneke Douwes Dekker, Jessie Meij, Karolina Gruzel, Kyle Ludi en Lisa van der Tuin identificeerden samen met hun begeleider “pertinente vragen die beantwoord moeten worden, [ze] presenteerden hun voorlopige onderzoeksresultaten en kregen grondige feedback van de Israëlische collega’s, waaronder niet alleen het onderwijzend personeel en de onderzoekers maar ook de studenten van de universiteit. Daarnaast werden er van beide kanten wensen geuit om in de toekomst verdere academische samenwerking aan te gaan”, vertelt de website van de Groningse universiteit.

Kijk hier voor meer informatie.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven