Happy anniversary! The Tilburg Institute for Law, Technology, and Society 25th anniversary

Delen:

Dit jaar staat in het teken van het 25-jarig bestaan van de Tilburg institute for Law, Technology and Society (TILT). TILT is een prominente speler zowel op nationaal als internationaal niveau op het gebied van research and education. Het hele jaar door worden er vele activiteiten georganiseerd. Er wordt bijvoorbeeld iedere maand een film getoond en een boekbespreking gehouden. In januari zijn dit ‘the cleaners’ (Hans Block & Moritz Riesewieck) en ‘Virtual Competition: The Promise and Perils of the Algorithm-Driven Economy’ (Ariel Ezrachi and Maurice E. Stucke). Ook wordt dit jaar iedere maand een lezing georganiseerd, gegeven door een internationaal bekende professor. Op deze avonden is ook tijd voor een Q&A vrijgehouden! De lezing in februari staat in het teken van Privacy. Loop met een tour guide door het centrum van Tilburg en bezoek plaatsen waar onze data wordt verzameld en ontdek waar het allemaal voor gebruikt wordt.

Van 15-17 mei wordt het TILTing Perspectives 2019: Regulating a World in Transition georganiseerd. Dit brengt onderzoekers, beleidsmakers en de maatschappij bijeen. Tijdens deze dagen zullen o.a. plenaire sessies en panel discussies plaatsvinden met sprekers.

Voor bachelor- en masterstudenten kost de toegang tot deze academische conferentie € 50,-, inclusief koffie, thee en lunch gedurende de drie dagen. Neem een kijkje op de website voor meer informatie en om jezelf aan te melden! https://tilt25.com/ en https://www.tilburguniversity.edu/research/institutes-and-research-groups/tilt/events/tilting-perspectives/registration/.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven