Jaap Jansen wint Gascaria masterscriptieprijs 2022

Jaap Jansen deed de master Rechtswetenschappelijk onderzoek en studeerde in september 2021 af aan de Rijksuniversiteit Groningen. De masterscriptie die hij daarvoor schreef, is onlangs bekroond met de scriptieprijs van de Stichting Gascaria.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

De titel van de scriptie waarmee Jaap de prijs won, is: ‘My tale was heard, and yet it was not told’: Verdachten, daders en veroordeelden als actoren in literaire verhalen. Hij won er 1000 euro mee. De jury vond dat zijn scriptie mooi laat zien “hoe het incorporeren van een juridisch kader, in dit geval het strafrechtelijke, in een literatuurtheoretisch perspectief tot vernieuwing en verdieping kan leiden.” Lees hier meer.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Ook interessant:

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top