Tim Lubbers: Zomerdag is het uitgelezen moment om laagdrempelig kennis te maken met BarentsKrans

Veel kantoren organiseren evenementen zodat studenten een kijkje in de keuken kunnen nemen. Zo kun je op woensdag 19 juni 2024 terecht bij BarentsKransis voor de Zomerdag. Vorig jaar nam Tim Lubbers deel aan de Zomerdag, en nu werkt hij bij BarentsKrans als werkstudent. Lees hier zijn verhaal.

Delen:

Tim Lubbers

Zit je in de laatste fase van je bachelor of in je master Rechtsgeleerdheid of Notarieel recht en wil jij ontdekken of BarentsKrans bij jou past? Tijdens de jaarlijkse Zomerdag op woensdag 19 juni 2024 kun je het kantoor in één dag leren kennen. Je krijgt een introductie, rondleiding door het pand en masterclasses van de secties van jouw voorkeur. Zo leer je de advocaten en (kandidaat-)notarissen kennen, krijg je inzicht in hun praktijk en ontdek je hoe het is om bij BarentsKrans te werken. In de middag staat er een creatieve activiteit op het programma. De dag wordt afgesloten met een barbecue op het strand.

Tim Lubbers: “Na mijn bachelor rechtsgeleerdheid ben ik mij gaan oriënteren op studentstages en werkstudentschappen. Toen ik de Zomerdag van BarentsKrans voorbij zag komen, heb ik mij hier gelijk voor ingeschreven.

De fijne sfeer is voor mij de doorslaggevende factor geweest om bij BarentsKrans te solliciteren. Sinds maart 2024 ben ik hier werkzaam als werkstudent op de sectie EU & Mededinging en ik kan zeggen dat die goede sfeer van de Zomerdag ook in de praktijk heerst. Ik heb het erg naar mijn zin op de sectie en werk met enthousiaste kantoorgenoten aan interessante zaken. De Zomerdag is wat mij betreft het uitgelezen moment om op een laagdrempelige manier kennis te maken met BarentsKrans!”

Aanmelden voor de Zomerdag kan tot en met zondag 9 juni 2024.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven