Leestip: Een nietsontziende en geestige dichtbundel over het kopen van een huis

Ze is geen jurist, maar haar boek heeft wel een juridisch tintje. De uitgever kondigt het boek aan als "de nieuwe nietsontziende en geestige dichtbundel" van Anne Louïse van den Dool. De titel? 'Ontbindende voorwaarden'.

Delen:

De dichtbundel ‘Ontbindende voorwaarden’ verhaalt op persoonlijke wijze over het kopen, verbouwen en verduurzamen van een huis. Wat gebeurt er wanneer we een ander dak boven ons hoofd krijgen? Er zijn meer gevolgen dan een adreswijziging of een anders gevormde sleutel: de plek van waaruit we de wereld waarnemen verschuift.

‘Ontbindende voorwaarden’ laat zien wat we doormaken als we een nieuwe woning betrekken, een nieuwe huid aannemen. Van notariële plechtigheden tot asbestclausules, van de vervreemding tijdens de eerste nacht tot het falende handgreepgeheugen in de weken erna. Hoe verzeker je je tegen risico’s die in geen bouwrapport vermeld staan? Voor rechtenstudenten op meerdere vlakken een leuke boekentip! Vanaf vandaag beschikbaar.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven