Loop mee met advocatenkantoor voor goede doel

TeekensKarstens advocaten notarissen zet zich al jaren in voor het goede doel. Het kantoor heeft daarvoor de TK Challenge Foundation opgericht. Dit jaar hebben ze weer wat ludieks: geld ophalen voor een hospice. Doe je ook mee?

Delen:

beeld: Depositphotos

De TK Challenge heeft in de afgelopen jaren al ruim 4 ton bijeengebracht voor verschillende maatschappelijke projecten en organisaties in de regio. Tot nu toe waren de challenges vooral hardlopen, wielrennen en zwemmen. Omdat er ook mensen zijn die zich wel willen inzetten, maar zich wat minder aangesproken voelen tot deze sporten, komt de TK Challenge dit jaar met een nieuwe initiatief: ‘de 24 uur voor…’. En ze trappen dus af met een actie voor een hospice, Issoria.

Waar gaan de opbrengsten naartoe?

In het hospice wordt in een optimale sfeer en huiselijke omgeving, met hart en ziel, zorg gedragen voor mensen die binnen korte tijd verwachten te sterven. Natuurlijk is er ook aandacht en zorg voor hun naasten. Vrijwilligers en verpleegkundigen zetten zich hier 24 uur per dag, zeven dagen per week voor in. De continue aanwezigheid, maar ook de bereikbaarheid door het hele huis van hen is daarbij een vereiste. Dit gebeurt door middel van een oproepsysteem. De gast kan bellen waardoor via een telefoon de vrijwilligers en verpleging bereikt worden en zij kunnen handelen. Naast een intern oproepsysteem verzorgt het systeem al het telefoonverkeer van Issoria Hospice & Thuis. Ook de voordeurbel, het eventuele brandalarm en dus in- en externe telefoon komen via dat systeem binnen. Kortom, een cruciaal systeem om diensten zo optimaal en veilig mogelijk te kunnen verlenen. Inmiddels is het systeem aan vervanging toe. Tijdens het 24 uur durende evenement wordt hier geld voor opgehaald. 

Wat kun jij doen?

Jij kunt meedoen aan het evenement en helpen geld op te halen! Zowel wandelend, als op de diverse stempelposten. Het is de bedoeling dat er 24 uur lang mensen in touw zijn, net als de vrijwilligers dat zijn voor de hospice. Er zijn fanatiekelingen die gaan proberen om in 24 uur tien keer tien kilometer te wandelen, maar je kunt natuurlijk ook veel minder kilometers wandelen of deelnemen in estafettevorm. 

Het evenement start donderdag 26 oktober om 17.00 uur, bij het kantoor van TK advocaten notarissen aan de Vondellaan in Leiden. Elke twee uur is er een nieuwe ronde van 10 km.

Enthousiast geworden? Zet 26 of 27 oktober vast in jouw agenda en meld je aan via www.tkchallenge.nl/24-uur-voor-issoria/. Nuttig en leuk!

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven