Maak kennis met Hollando Bangun

Hollando Bangun is in juli 2023 als ambassadeur begonnen bij Mr. Studenten. We zijn benieuwd wie hij is, en vroegen hem een paar weetjes over zichzelf te vertellen.

Delen:

Hollando Bangun

Weet je al wat je met je studie wilt gaan doen?
Ik wil graag mijn passie voor het recht en mijn passie op het gebied van IT combineren. Ik denk erover na om de master informatierecht aan de UvA te volgen na het afronden van mijn bachelor. In mijn optiek is het belangrijk dat juristen meer gaan leren over IT, omdat ik merk dat er nog te veel digibeten zijn op de studie, terwijl dit de generatie is die is opgegroeid met technologie.

Als wij ‘Amsterdam’ zeggen, wat zeg jij dan?
De hoofdstad van Nederland, hier gebeurt alles. Als geboren Amstelvener heb ik veel tijd van mijn leven doorgebracht in Amsterdam en voel ik een connectie met de stad, echter is het wel zo dat ik er niet om schuw zo nu en dan de toeristen en de geur van wietshops in te ruilen voor de rust en kalmte van het platteland.

En als we ‘vrije tijd’ zeggen?
Dan zeg ik dat dit belangrijk is. Vrije tijd is een mooi moment om jezelf te ontplooien en meer te leren over alles om je heen. Er is zo veel interessants in de wereld en er is zo veel bekend en nog onbekend. In mijn vrije tijd doe ik veel verschillende dingen. Ik hou ervan om te reizen en nieuwe talen te leren. Momenteel focus ik mij op het leren en verbeteren van mijn Frans en Noors (Bokmal). Recent ben ik begonnen met het leren van Koreaans, omdat het mij leuk lijkt om deze taal te leren. In mijn optiek is het belangrijk om een paar zinnen te leren als je op vakantie gaat naar een land, niet omdat het moet, maar meer om te laten zien aan de mensen van dat land dat je de moeite doet om goed met deze mensen te willen communiceren. Dat zullen ze ook waarderen heb ik gemerkt.

Wat is jouw guilty pleasure?
Ik heb niet echt iets wat ik een guilty pleasure kan noemen. Ik heb niks waar ik mij voor schaam of iets wat ik geheim wil houden voor anderen. Ik ben een open boek en vind het juist leuk om mensen meer te vertellen over mijn leven en mijn gedachtes, indien zij daar open voor staan.

Onderaan dit artikel staat het profiel van Hollando. Daarin lees je nog meer over hem.

 

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven