Michael Hajdasinski (AKD) terug in de advocatuur

Overstapper van de week is Michael Hajdasinski. Hajdasinski versterkt als counsel de Transport & Trade-praktijk van AKD. Hij is gespecialiseerd op het gebied van commodities. Hajdasinski is afkomstig van Saltrex, een online platform voor de wereldwijde verkoop van beschadigde en overbodige grondstoffen.

Delen:

Michael Hajdasinski

Van harte gefeliciteerd met deze overstap. Bent u nieuw in de advocatuur?
Ik heb eerder vijftien jaar lang in de advocatuur gewerkt. Ik wilde altijd al ondernemen en in 2016 heb ik die beslissing genomen. De afgelopen jaren heb ik een aantal bedrijven opgezet, dat was fantastisch om te doen. Toch bleef de advocatuur trekken en dat deed mij uiteindelijk besluiten weer terug te keren.

Wat is het eerste dat u op uw bureau neerzet?
Zo min mogelijk. Ik houd van een leeg bureau.

Met welke professionele eigenschap gaat u het verschil maken bij AKD?
Met mijn diepgewortelde belangstelling voor de internationale handel.

Met welke persoonlijke eigenschap gaat u het verschil maken bij AKD?
Non conforme en strategische mindset.

Welke zaak is u tot nu toe het meeste bijgebleven?
Een zaak van jaren geleden, maar die is mij altijd bijgebleven. Het ging om een dispuut over een partij maïs. Dit was vlak na het uitbreken van de wereldwijde financiële crisis in 2008. We hadden te maken met boze scheepseigenaren, beslagen in Jordanië en New York, besprekingen in Dubai en een ontknoping die in een Hollywood-film niet had misstaan.

Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven