Juridisch nieuws

NGB en Mr. intensiveren samenwerking

Mr. is een strategische samenwerking aangegaan met het Nederlands Genootschap van Bedrijfsjuristen. Mr. zal meer en systematischer aandacht gaan besteden aan het NGB en de wereld van bedrijfsjuristen, terwijl het NGB haar (nieuwe) leden actief gaat wijzen op de waarde die Mr. als informatiebron van en voor de juridische sector heeft.

Het NGB en Mr. werkten al samen., bijvoorbeeld door periodieke berichtgeving in Mr. over NGB-activiteiten zoals seminars en studiedagen. Daarbij komt dat vanaf nu alle nieuwe abonnees van Mr. die als bedrijfsjurist te boek staan, nadrukkelijk zullen worden gewezen op de zin van het NGB-lidmaatschap. Omgekeerd kwalificeren nieuwe leden van het NGB zich automatisch voor een (gratis) abonnement op Mr.

NGB-voorzitter Arnold Brakel (ING) toont zich tevreden met de samenwerking: “Het NGB is verheugd deze samenwerking met Mr. te hebben gesloten. Mr. informeert bedrijfsjuristen over actuele thema’s in hun wereld, maar zeker ook daarbuiten en is daarmee een belangrijke informatiebron. Het feit dat de wereld van de bedrijfsjuristen via Mr. ook onder de aandacht van andere juridische professionals wordt gebracht is een van de redenen voor het NGB geweest de samenwerking aan te gaan.”

Mr. managing editor Michiel van Kleef wijst op het almaar toenemend belang van de bedrijfsjuridische functie: “De bedrijfsjurist krijgt een steeds centralere plaats en wordt daardoor steeds relevanter, ook bijvoorbeeld voor andere groepen lezers van Mr. zoals advocatuur en notariaat. Deze samenwerking is een eerste voorbeeld hoe het vernieuwde Mr. met ontwikkelingen binnen de juridische wereld omgaat.”

Wilt u geen belangrijk juridisch nieuws meer missen?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over de auteur

redactie Mr.

redactie Mr.

Recente vacatures

Recente vacatures

Druk hier – TravelEssence (Rectangle)