NILS Netherlands zet voet op de Zuidas

Delen:

Op vrijdag 11 mei heeft The Network for International Law Students (NILS) haar entree gemaakt op de Zuidas. Gedurende dit evenement hebben advocaten van Linklaters, Loyens & Loeff en Baker McKenzie kennis gemaakt met de NILS’ers. Ambities werden gedeeld, discussies werden gevoerd en op informele wijze zijn persoonlijke banden gelegd.

 

De aanwezigen waren goed te spreken over dit evenement. Ricardo Kooman, honoursstudent aan de Universiteit van Tilburg, ervaarde de avond als sfeervol en ongedwongen. “Het was gezellig. Iedereen was toegankelijk en dat heeft bijgedragen aan de diepgang van de gesprekken. Zowel de NILS’ers als de advocaten hebben grote ambities én de drijfveer om deze te bereiken.“

 

Ook kreeg Abdelmoughit Attaibi (Loyens & Loeff) een ‘London-feeling’, doelende op de evenwichtige variatie van rechtenstudenten, elk met verschillende interesses, en de hiermee gepaarde conversaties die werden gevoerd. De NILS-cultuur deed hem namelijk denken aan zijn studententijd op het King’s College in het Verenigd Koninkrijk.

 

Kortom, hele mooie ervaringen. Wij zijn enorm enthousiast en kijken met goede herinneringen terug op deze mooie avond. Met deze geslaagde entree geloven wij dat er met elkaar een vruchtbare voedingsbodem is gecreëerd voor de toekomst van NILS Netherlands, en wij willen alle aanwezigen bedanken voor hun komst.

Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven